sunnuntai 7. elokuuta 2022

Heidi Susanna Miranda: Valovelho 1 Kohti korkeampaa värähtelyä

 



Ostin tämän e-kurssin sen e-kirjan kanssa samalla kertaa tän vuoden toukokuun alussa. Julkaisija on Kustannus Valovoima 2021, sivuja kurssissa on 204.

Aloin lukea kurssia vasta heinäkuun alkupuolella. Yhteensä kolmena päivänä luin tätä kurssia. Kurssin alussa lukee, että kurssista ei saa mitään julkaista ilman kirjoittajan lupaa, joten en sitten kirjoita kurssista tähän päivitykseen mitään tietoja sen enempää. Mainitsen kuitenkin, että aiheena ol energiahoito. Tehtäviä kurssissa oli jokaisessa aihealueessa. Kävin tehtävät nyt ensimmäisellä lukukerralla vain lukien läpi, kuitenkin ihan ajatuksen kanssa. Aihealue on mulle ihan uutta. Varmaankin vielä myöhemmässä vaiheessa käyn paremmin kurssin materiaalin lävitse, nyt vain halusin lukea tekstin kertaalleen lävitse.

Kurssista keräsin muistilapulle itselleni peräti neljä kiehtovaa lausetta, mutta en nyt kirjoita niitäkään tähän, vaan ne jääpi mulle ihan itelleni tietoon.

Hauska juttu oli viimeisen tehtävän kohdalla. En ollut tietoinen, että sellainen tuleekaan tekstin loppupuolella. Kirjoittaja oli listannut henkilöitä, joiden oppeja on käynyt aikanaan lävitse. Luin listan lävitse ja kirjoitin listalta muutaman henkilön nimen muistiini. Katsoin hiukan yhtä nimeä, että onkohan nuin vain oikein nimi kirjoitettu. Eipä sitten ollutkaan. Oli kirjoitettu yhdellä i-kirjaimella, kun nimessä on oikeasti kaksi i-kirjainta. Niin, se tehtävä oli sitten toisella sivulla, että piti valita listalta nimi ja kerätä hänestä jotain itselle oleellista tietoa netin välityksellä. No, tämä kurssi on nyt käyty läpi.

Eipä siitä sen enempää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iida Rauma: Hävitys Tapauskertomus

Tänään tässä illassa, keskiviikkona 15.5.2024 luovutan yhden kirjan lukemisen osalta.  Hiukan vajaat 8 kuukautta olen yrittänyt lukea ja luk...