perjantai 5. elokuuta 2022

Ulla-Mari Kivi: Avain sydämeesi

 



Kirja on kirjastolta lainattu. Kovakantinen 224 sivuinen. 1. painos 2021, painopaikka Petro Ofsetas, Vilna, Reuna Oy, Kouvola. Kansikuva on itse ottamani kuva.

Takakansiteksti:

Hanna ja Hilla ovat Rakkauslukko-kirjasta tutut bestikset. He ovat jakaneet ilot ja murheet. He ovat reissanneet yhdessä, käyneet festareilla ja nauttineet elämästä. Hanna oli se, joka intoili romanttisista häistä, mutta niin vain kävi, että sinkkuna viihtynyt Hilla huomasi rakastuneensa Harriin ja asteli ensin alttarille. Hanna lähtee töihin Italiaan, ja Hilla opettelee uutta arkea vauvan kanssa. Elämä tuo eteen uusia valintoja: Miten lapsiperheen arkeen sopii Harrin bändin läpimurto? Miten kauan Hanna pysyy sinkkuna, kun ympärillä pörrää ihailijoita? Kirja on lämminhenkinen tarina rakkaudesta ja ystävyydestä.

Omat tunnelmat kirjasta:

Tässä kirjassa oli ihan samanlailla kirjoitusvirheitä, kuin ekassakin kirjassa. Kauhea lukea tekstiä, jossa sanojen muokkaus jäänyt puolitiehen, siis että teksti ei ole sujuvaa luettavaa, kun sanamuodot on ihan mitä sattuu. Kyllä on täytynyt olla kauhea kiire kirjoittajalla saada teksti kyhättyä valmiiksi, kun ei ole korjannut virheitä kirjoittamastaan. Hiukan enemmän huolellisuutta työskentelyyn. Ihan menetteli muuten. Onneksi nyt pääsee lukemaan aivan jotain muuta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iida Rauma: Hävitys Tapauskertomus

Tänään tässä illassa, keskiviikkona 15.5.2024 luovutan yhden kirjan lukemisen osalta.  Hiukan vajaat 8 kuukautta olen yrittänyt lukea ja luk...