maanantai 21. marraskuuta 2022

Sanni Nevalainen: Enkelit ystävinä

 



Kirjastolta tämä kirja, 188 sivuinen, Viisas Elämä Oy Helsinki 2020.

Takakansiteksti:

Enkelit ystävinä on Sanni Nevalaisen enkelitrilogian itsenäinen päätösosa. Teos kiteyttää enkelten, lohikäärmeiden ja muiden valon auttajien kanssa elämisen tärkeimmät periaatteet ja auttaa luomaan rakkaudellisen ja toimivan yhteyden heihin. Teoksen monet harjoitukset opastavat sinua pyytämään apua enkeleiltä ja tunnistamaan oman totuutesi muiden äänien joukosta - elämään tietoisena, rakkaudellisena ja aitona itsenäsi. Enkeliyhteyden avaamisessa ja voimistamisessa sinua tukevat Sannin sekä hänen enkelikoululaistensa kokemukset elämästä enkelten kanssa. Tuokoon tämä kirja sinulle elämänpolullasi toivoa, voimaa, erottelukykyä ja halua elää omaa elämääsi ilossa, valossa ja rakkaudessa. Sanni Nevalainen on KTM, suggestoterapeutti, SHY, Valon taitelija, kouluttaja ja kirjailija. Viisas Elämä on julkaissut häneltä enkelitrilogian aiemmat osat Enkeleiden matkassa ja Enkelit arjessa. Tie runsauteen-meditaatioäänitteen, Rakkauden polulla-muistikirjan sekä Intuitiokortit. Enkelikoulua Sanni on pitänyt yli 12 vuotta. Hän maalaa inspiroivia ja energisoivia sielun maisemia.

Omat tunnelmat kirjasta:

Miten ihanaa oli huokaista syvään ja hartaasti eilen iltasella hiukan ennen yhtätoista, kun tämä kirja oli vihdoin luettu loppuun. Enempää en lue henkistä kirjallisuutta. Kyllä tämä reilu kolmen kuukauden rupeama kirjaston kirjoja saa nyt loppua just tähän opukseen, ei yhtään enempää! Mun mittani on ihan täys. Mua ihan ärsytti lukea tätä kirjaa, jossa oli kylläkin kirjoitusvirheitä, vaan en alkanut niitä lapulle sivunumeroiden kera kerämään, ohitin ne vain sujuvasti. Vaan ei näköjään enkeleiden kanssa kirjoitettu kirjakaan valmistu ilman kirjoitusvirheitä. Vissiin tässäkin ollu kauhee hoppu kuskata painatettavaksi, ettei ole ollut tarpeeksi aikaa syynätä tekstiä virheettömäksi. Ihan hyvä kirja, jos jaksaa enkeleistä lukea ja tehdä enkeliharjoituksia. Mua vaan pisti ärsyttään. Aika aikaansa kutakin ja yli kolmen kuukauden rupeama yhden ja saman aiheen äärellä on selkeestikin liikaa. Tällä viikolla palautuu kaikki kirjaston kirjat kirjastolle ja keskityn vain omien kirjahyllyjen kirjoja lukemaan, ei kiitos enää tällaista pakkolukemista! Tämä projekti tuli nyt päätökseensä. Kiitos kiitos kiitos.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iida Rauma: Hävitys Tapauskertomus

Tänään tässä illassa, keskiviikkona 15.5.2024 luovutan yhden kirjan lukemisen osalta.  Hiukan vajaat 8 kuukautta olen yrittänyt lukea ja luk...