keskiviikko 9. elokuuta 2023

Niina-Matilda Kuusisto: Näkijä III Kahdeksan aamunkoittoa

 



Kirjan kansikuva on itseottamani. Piti ottaa salamavalon kera, kun ei onnistunut ilman sitä. Siksipä kirjan alareunassa on valoheijastuma.

Kirjastolta lainassa, 219 sivuinen, Vesipeili, 2018.

Takakansiteksti:

Lukijoidensa rakastama ja näkijänä tunnettu Niina-Matilda Kuusisto on kahdessa aikaisemmassa Näkijä-teoksessaan kuvannut taivaltaan ja työtään henkiväen kanssa. Henkioppaiden läsnäolo ja ohjaus ovat edelleen luonteva ja kaunis osa Niina-Matildan matkaa.

Tämän odotetun kirjan myötä Niina-Matilda kutsuu sinut piiriin tiipiin tulen äärelle. Sen lämmössä hän opastaa sinua kohtaamaan sisäisen viisaasi, ymmärtämään itsesi oman tarinasi luojaksi ja kuulemaan sinua rakastavan henkimaailman ohjausta.

Niina-Matilda kirjoittaa kauniisti ja koskettavasti, leikkimielisin sävyin. Kiitollisuus ja rakkaus ovat lähtökohtana hänen jakamissaan opastuksissa. Siivittäkööt ne rohkeuttasi tarttua tietoisesti oman elämäsi ohjaksiin.

Niina-Matildan sanoin:"Rakas lukijani, elä elämääsi - nyt."

Omat tunnelmat:

Tässä aamussa jo aikaisin tuli pääteltyä tämän kirjasarjan kolmas ja tietääkseni tähän mennessä ainakin viimeisimmän kirjan lukeminen. Kuten kirjan nimikin jo kertoo, on tässä kahdeksan aamunkoittoa kuvattu. 

Kirjan lopussa kun oli sisällysluettelo, jonka läpikävin, tuli tunne, että pitää heti lukea uudelleen eräs kohta kirjasta. Lukukohdan sisältämä tieto ei ole tässä hetkessä mitenkään oleellinen tieto, se on vain itselleni, joten en kerro tässä, minkä kohdan kertasin. Muutenkin on tunne, ettei minulla ole osaa, eikä arpaa kertoa kirjan sisällöstä sen enempää, muuta kuin mainita, että tämä oli työstettävä opiskelukirja, joka on nyt luettu ja siis osin kerrattukin. 

Metkasti, kun mietin tämän kirjan lukemista, niin mieleeni nousee tarinassa mainittu tiipii ja sen piiri tulen ympärillä. Sen tilanteen pystyin kyllä näkemään jotenkin elävästi mielessäni. 

Tämän sarjan luettuani tulee tunne, että toivoisin saavani omaan kirjastooni nämä sarjan toisetkin kirjat, sillä se ensimmäinen löytyy jo. Vaikuttavaa luettavaa. En osaa paremmin kuvailla. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iida Rauma: Hävitys Tapauskertomus

Tänään tässä illassa, keskiviikkona 15.5.2024 luovutan yhden kirjan lukemisen osalta.  Hiukan vajaat 8 kuukautta olen yrittänyt lukea ja luk...